+31-(0)6 47 46 55 34 info@supervitrines.nl

Spelregels “Laagste Prijs Garantie”

Onze laagste prijs aanbieding geldt met inachtneming van een aantal spelregels:

  1. Supervitrines garandeert de laagste prijs voor vergelijkbare professionele vitrines met aluminium profiel en gehard glas. Het is uitsluitend ter beoordeling aan Supervitrines of een vitrine vergelijkbaar is, maar aan de foto’s op onze website kun je zien welke vitrines wij bedoelen.
  2. Ter beoordeling van je laagste prijs alternatief stuur je ons een kopie van een aanbod of een link naar de vitrine waar je interesse in hebt, voorzien van een emailadres of telefoonnummer.
  3. Supervitrines blijft in haar laagste prijs de hoogste professionele kwaliteit nastreven, zowel in constructie als in service en levertijd. ALLE GARANTIES die wij op deze site afgeven blijven bestaan!
  4. Mochten wij geen lagere prijs willen afgeven, dan is dat alleen op basis van bovenstaand punt 3. Wij zullen je dan ook precies aangeven waarom wij in dat geval geen alternatief aanbod doen. Uiteraard ontvang je van ons dan nog steeds de beste prijs voor vitrines die wij als vergelijkbaar zien.

Spelregels “Niet goed? Geld terug!”

Onze geld terug garantie geldt met inachtneming van een aantal spelregels:

  1. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over je vitrine, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren.
  2. Als je wilt retourneren, laat je ons dit weten via het menu “Contact“. Gebruik dan eventueel de modeltekst in Bijlage 1 van de algemene voorwaarden of geef aan dat je de vitrine wilt retourneren.
  3. Gebruik hetzelfde emailadres als bij de bestelling en geef ons ook het ordernummer van je bestelling.
  4. Retour verzendkosten en de herstelkosten van eventuele beschadigingen komen voor jouw rekening.

(het bovenstaande is een verkorte versie van onze algemene voorwaarden voor consumenten. Bij onduidelijkheden geldt de originele tekst hiervan.)