+31-(0)6 47 46 55 34 info@supervitrines.nl

Winkel vitrines

Voor winkels is het belangrijk dat een winkel vitrine aan een aantal voorwaarden voldoen. Natuurlijk is het belangrijk dat de producten die men verkoopt op een aantrekkelijke manier en perfect uitgelicht gepresenteerd worden, beschermd tegen winkeldiefstal. Maar net zo belangrijk is dat de winkelvitrine past bij de sfeer en het imago van de winkel.  De sterke punten van Supervitrines.nl zijn hierin de eigen productie en goede samenwerking met interieurbouwers.

Wat in winkels vaak vergeten wordt, is het gebruiksgemak. Het winkelpersoneel moet meerdere malen per dag de winkelvitrine openen en mag daarbij het overzicht over de winkel niet verliezen. Als u dit herkent, nodigen wij u uit om eens met ons te praten, zodat wij u onze oplossingen kunnen presenteren.

Deze winkelvitrines kunnen uit ons brede standaardpakket worden samengesteld, of volledig op maat gemaakt worden.

Hieronder vindt u als inspiratie een aantal winkelvitrines die wij hebben geplaatst. Uiteraard hoeft u zich hier niet toe te beperken. Andere ideeën vindt u bij voorbeelden.

U kunt hier contact met ons opnemen om uw ideeën te bespreken en een offerte te krijgen of ga direct naar onze shop om te bestellen.

Niet goed? Geld terug!

Dit geldt voor standaard producten. Als vitrines op jouw wens (bijvoorbeeld RAL kleuren) zijn aangepast, geldt dit niet. Je kunt vooraf natuurlijk altijd bij ons in de fabriek komen kijken hoe onze producten gemaakt worden en er precies uitzien.

Laagste prijs garantie!

Laagste prijs is bij ons geen loze kreet. Heb je een professionele vitrinekast gezien of een offerte gehad, neem dan contact met ons op en je krijgt van ons een betere prijs. Dit geldt voor ALLE types professionele aluminium vitrines.

5 Jaar garantie!

Supervitrines zijn bijna onverwoestbaar. Daarom geven wij 5 jaar garantie op de constructie van onze vitrines. Dit geldt bij normaal gebruik en niet voor slijtage (bijvoorbeeld lampen). Glasbreuk is door de aard van het materiaal uitgesloten.