+31-(0)6 47 46 55 34 info@supervitrines.nl

Shop

Hier vind je de vitrine die je wenst!

Onze webshop heeft een keur aan professionele vitrines met de beste prijs-prestatie in de markt. Om kosten te besparen, hebben wij niet een groot magazijn, maar hebben wij een Productie die snel en flexibel kan reageren op jouw vragen. Waar andere fabrikanten met vitrines op voorraad soms een levertijd van 10 weken (!) hanteren, leveren wij professionele kwaliteitsvitrines op de snelste manier. Zelfs met alle opties binnen 5 weken. Alleen voor vitrines op kleur vragen wij een week extra.

Hieronder en in het shop menu aan de rechterkant vind je de belangrijkste groepen vitrines. Per groep zijn alle vitrines op breedte gerangschikt en vind je ALLE OPTIES op één pagina. Mocht je ondanks de duizenden mogelijkheden die hierdoor mogelijk zijn toch nog een optie missen? Laat ons dan via het contactformulier weten waar je naar op zoek bent en wij realiseren jouw droomvitrine!

Bekijk geleverde vitrines hier

 

Vitrines met draaideur

Klik voor alle opties

Sokkels en Stolpen

Klik voor alle opties

Niet goed? Geld terug!

Dit geldt voor standaard producten. Als vitrines op jouw wens (bijvoorbeeld RAL kleuren) zijn aangepast, geldt dit niet. Je kunt vooraf natuurlijk altijd bij ons in de fabriek komen kijken hoe onze producten gemaakt worden en er precies uitzien.

Laagste prijs garantie!

Laagste prijs is bij ons geen loze kreet. Heb je een professionele vitrinekast gezien of een offerte gehad, neem dan contact met ons op en je krijgt van ons een betere prijs. Dit geldt voor ALLE types professionele aluminium vitrines.

5 Jaar garantie!

Supervitrines zijn bijna onverwoestbaar. Daarom geven wij 5 jaar garantie op de constructie van onze vitrines. Dit geldt bij normaal gebruik en niet voor slijtage (bijvoorbeeld lampen). Glasbreuk is door de aard van het materiaal uitgesloten.