+31-(0)6 47 46 55 34 info@supervitrines.nl

Wandvitrines

Wandvitrines (ook wel hangvitrines genoemd) zijn vitrines die via een ophangsysteem aan de muur gehangen worden. Deze vitrines nemen dus geen vloerruimte in. Over het algemeen worden deze vitrines met schuifdeuren geleverd, hoewel in sommige gevallen draaideuren aan de voor- of zijkant gebruikt worden. deze zijn bij Supervitrines uiteraard ook te verkrijgen op aanvraag.

Je zult zien dat ALLE gangbare OPTIES bij een bepaalde breedte op één pagina bij elkaar staan. Dus GEEN GEZOEK of een vitrine met losse LED voordeliger is dan een LED vitrine.

Ook bij onze wandvitrines kunt u aangeven of meerdere vitrines als extra brede wandvitrine (ook wel aanbouwvitrine of doorbouwvitrine genoemd) geleverd moet worden. Kies in dit geval eerst de breedte van de segmenten die je wenst en kies daarna binnen de productpagina hoeveel van deze segmenten aan elkaar geschakeld moeten worden tot één geheel. Op deze wijze kun je wandvitrines van 80 cm tot 7m breed bestellen.

Om het bestellen van jouw vitrine zo simpel mogelijk te houden, vind je een uitleg van de keuzemogelijkheden als je met de muis over het vraagteken bij de keuzemogelijkheid beweegt.

Verdere informatie over onze producten en materialen vind je onder INFORMATIE in het hoofdmenu.