+31-(0)6 47 46 55 34 info@supervitrines.nl

SV-transpWelkom bij Supervitrines.nl

Al meer dan 20 jaar Fabrikant van

  • Professionele aluminium vitrinekasten

  • Vitrinekasten van Topkwaliteit

  • Altijd tegen de Laagste prijs

GEGARANDEERD!

Wij leveren alle types staande glazen vitrinekasten op maat, wandvitrines, hangvitrines, doorbouw vitrinekasten, aanbouw vitrinkasten, vitrinekasten met onderkast, vitrinekasten met lades, Led-vitrinekasten, maatwerk vitrinekasten enz.

Al onze vitrinekasten worden standaard uitgevoerd met LED spots. Dus zuinig in gebruik en gegarandeerd geen UV straling.

Heb je al een professionele vitrinekast gezien of een offerte gehad, neem dan contact met ons op en je krijgt van ons een betere prijs. Dit geldt voor ALLE types professionele aluminium vitrinekasten

Vitrinekasten van uitstekende kwaliteit

Ben jij de trotse bezitter van een mooie verzameling? Dan wil je deze natuurlijk zo mooi mogelijk uitstallen. Of het nu gaat om een miniatuur collectie, prachtige hummel beeldjes, antiek of je mooiste Swarovski kristal, je zet ze in de spotlight in een vitrinekast van Supervitrines.nl. En dat je voor uitstekende kwaliteit zeer zeker niet de hoofdprijs hoeft te betalen, ontdek je als een van onze goedkope vitrinekasten bij jou in huis staat. Bij ons vind je een zeer uitgebreid aanbod van verschillende soorten vitrinekasten die jouw persoonlijke collectie de aandacht geven die het verdient. Naast het feit dat jouw collectie staat te pronken, is de vitrinekast op zich al een echte blikvanger.

Supervitrines.nl is een aanbieder van vitrinekasten gericht op maatwerk. We werken niet met een grote voorraad, maar bieden vitrinekasten die voor jou op maat worden gemaakt. De levertijd is kort, we weten snel in te springen op jouw persoonlijke wensen. Wil jij bijvoorbeeld extra planken om je hummel beeldjes op uit te stallen? Of meer licht om je Swarovski nog meer te laten schitteren? Alles is mogelijk! Omdat wij leverancier en fabrikant in één zijn, betaal je bij ons niet de hoofdprijs voor een mooie vitrinekast. Doorgaans staat jouw op maat gemaakte vitrinekast al binnen twee weken bij je in huis. Wil je een vitrinekast in een specifieke kleur, dan vragen we een week extra de tijd. Kwaliteit staat hier voorop!

Vitrinekasten op maat gemaakt

Een vitrinekast op maat gemaakt is de ideale oplossing voor het tonen van je mooiste verzameling of collectie. Nu kun je kiezen voor een standaard model vitrinekast, maar vaak voldoet dit niet voldoende aan je wensen. Misschien vind je de vorm wel mooi, maar de kleur niet. Of de kast is te klein voor wat je er in wilt zetten. Er zijn vele voordelen verbonden aan een vitrinekast op maat gemaakt, bijvoorbeeld dat de hoogtes en breedtes aangepast kunnen worden op je persoonlijke woonsituatie en de ruimte die je nodig hebt voor het plaatsen van je verzameling. Zoek je een adres voor maatwerk vitrinekast, waar je niet lang op de levering hoeft te wachten? Dan moet je zonder twijfel bij Supervitrines.nl zijn.

Supervitrines.nl is jouw persoonlijke specialist als het gaat om een betaalbare vitrinekast op maat gemaakt. Maatwerk vitrinekasten kunnen zeer snel geleverd worden omdat Supervitines.nl leverancier en fabrikant in één is. Hierdoor stel je je eigen vitrinekast volledig samen. Je kiest zelf de hoogtes en de breedtes van je vitrinekasten, maar ook vele andere opties behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan een stofwerende vitrinekast en een vitrinekast gemaakt van gehard glas. Beide kenmerken zijn ideaal: de stofwerende vitrinekast voorkomt dat je constant je prachtige collectie moet afstoffen. Gehard glas beschermt je spullen tegen onfortuinlijke gevolgen van onhandigheid, bijvoorbeeld door het stoten.

Uitgebreide vitrinekast opties

Een vitrinekast is een een schitterende aanvulling op de inrichting van je huis. Nu is er online een heel uitgebreid en divers aanbod van verschillende vitrinekasten. Het voordeel van onze vitrinekasten, is dat ze snel leverbaar en betaalbaar zijn, maar ook dat je kiest uit vele opties. De vitrinekasten van Supervitrines.nl worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Maak een keuze uit de vele opties en stel je eigen vitrinekast samen. Supervitrines.nl is niet alleen een leverancier, maar ook fabrikant. We werken niet met een grote voorraad, maar kunnen doorgaans al binnen twee weken leveren. Kies je een model in een specifieke kleur, dan hebben we meestal een weekje langer nodig.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan een spiegelwand, een bepaalde kleur, mooie LED spots, sfeerverlichting, schuifdeuren, schuifdeuren met slot, plafondverlichting, etc. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken, of wij kunnen het voor je maken. Een spiegelwand laat je verzameling niet alleen optisch groter lijken, maar je kunt deze ook beter van alle kanten bekijken. Combineer de spiegelwand met mooie verlichting, bijvoorbeeld in de vorm van een verlichtingsrail, en je collectie komt nog beter naar voren. Wil je nog meer ruimte in de vitrinekast kunnen benutten, kies dan voor extra legborden en een onderkast. Ook op het gebied van glasdikte en veiligheidsglas is er een ruime keuze.

Glazen vitrinekasten

Ben jij de trotse eigenaar van de mooiste verzameling? Dan wil je natuurlijk dat ze een prominente plaats in je woning innemen. In dat geval is het aanschaffen van een glazen vitrinekast een goed idee. Een glazen vitrinekast zorgt ervoor dat je verzameling van alle kanten bekeken kan worden. Tegelijkertijd beschermt zo’n glazen vitrinekast je collectie ook en voorkomt het dat je constant aan het afstoffen bent. De zoektocht naar een vitrinekast is op zich vrij eenvoudig, maar vaak zijn glazen vitrinekasten enorm duur en moet je daarnaast erg lang op de levering wachten. Wil je een goedkope vitrinekast van glas kopen, zonder lange levertijd, dan koop je deze bij Supervitrines.nl.

Supervitrines.nl is zowel leverancier als fabrikant. Dit betekent dat we geen grote voorraad hanteren, maar direct kunnen inspelen op al je persoonlijke wensen. Wil jij een vitrinekast van gepantserd glas? Of een bepaalde kleur? Of misschien wil je wel extra leggers, draaideuren of schuifdeuren, en eventueel verlichting in je vitrinekast. Bij ons zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos, dat is het voordeel van maatwerk. Waar je bij de meeste leveranciers voor je gevoel een eeuwigheid op je vitrinekast van glas moet wachten, is de levertijd bij ons zeer kort. We leveren over het algemeen nieuwe op maat gemaakte glazen vitrinekasten al binnen twee weken. Kies je voor een bepaalde kleur? Geen probleem.

Supervitrines.nl – Simpel de Beste

Wij van Supervitrines.nl geloven in de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Dat maakt al onze producten tot “speciale aanbiedingen”.  Wij proberen ons niet groter voor te doen dan we zijn. Een “led vitrine” is gewoon een vitrinekasten met ledverlichting. Een “vitrinekast met onderkast” is inderdaad niets anders dan een vitrinekasten met onderkast. Bij ons is de breedte maatgevend; bij een vitrinekast van bijvoorbeeld 50cm breed (SV50) zal je alle opties bij elkaar vinden. Als je na het samenstellen van jouw vitrinekast dan toch nog een optie mist, kun je deze altijd nog apart aangeven. Wij zorgen ook dan dat je hiervoor de beste prijs krijgt.

Mis de beste vitrinekast aanbieding niet! Bezoek onze shop.

Wat onze klanten zeggen over Supervitrines.nl

“Eindelijk een vitrinekast gevonden waarin onze verzameling Swarovski stukken tot hun recht komen. Helemaal op maat gemaakt en in onze oude open haard ingebouwd!”

E.L., Soest

“Ons antieke zilverwerk heeft nu een mooie plaats gekregen in onze woonkamer. Door LED verlichting toe te passen hoeven we gelukkig ook niet zo vaak zilver te poetsen. ”

L. van A., Balk

Bekijk onze Vitrinekasten in de shop

Je bent nog maar 1 klik verwijdert van je nieuwe vitrinekast!